já mám zkušenost s Kikko - měla jsem balík do porodnice a protékaly mi, jak jsem malého pokládala na bok, byl věčně na boku mokrý. Ale já mám děti dlouhé tyčky a jim ty jednorázovky prostě špatně sedí, nedolehnou kolem nožiček.
Pak jsem měla znova Kikko v cca 4 měsících, používala jsem je týden a bez problémů, už seděly krásně, nedrolily se a nedeformovaly. Spokojenost.
Teď je malýmu 14 měs. a asi 2-3x jsem potřebovala na týden po cestách jednorázovky a teď už si kupuju ty Babylove Nature. Cenově jsou přijatelné, kompostovatelné, a maximální spokojenost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.