Já taky v noci už nepřebaluju, ale čurá hodně, kojím xkrát za noc, podle mě vypije přes půl litru mlíka.
Já teda na noc používám bambusové TotsBots a něčím vycpané, na vrch Pulky nebo vlňáčky. A právě jsem chtěla zamezit tomu mokru, i když opruzený nebývá. Teď jsem se naučila dávat na noc přes to savé jádro 2-3 viskozové separačky a kůži perfektně suchou, je to příjemně suché i na dotek pro mě.
Plus ty separačky mají pro mě tu výhodu, že on kaká vždycky ráno po probuzení, takže s tou vrchní separačkou to jenom vyhodím a nemusím řešit oplachování stoličky z plínek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.