Tak jako táta na sobě manžel zamakal moc. A jako partner, no snad mi nelže, no... A já hlavně moc chci dát svým dětem dětství, které jsem neměla, naši měli problémy co se pamatuju. Tu cácoru milenku bych ráda poznala, jak může 30ka sbalit kolegu s manželkou po porodu a druhé dítě ani né rok a půl.... A to po něm pak chtěla svatbu a děti, což ho naštěstí dost vyděsilo, když od jedněch detí utekl... Doufám, že dneska už si manžel uvědomuje, jak uklouzl a příště si dá radši studenou sprchu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.