/á jsem se smíříla a rezignovala...* -ítě jí nevnucuju, ale ani nezakazuju, aby jí ho táta občas zanesl ukázat. Malý +jí tam proleze šuplíky, ona ho chvíli snese. Bydlí ve stejném městě velice blízko, je v důchodu a kočár nikdy nevozila.Ze by přišla jen tak na návštěvu, pohrát si s malým, neee. Nedává mu dárky ani k narozeninám ani k vánocům.
Taky mě buď nepozdraví nebo pozdraví na půl pusy, když se potkáme. A to přestože jsem se k ní vždy chovala vysloveně mile a vstřícně. Teď už se teda taky nesnažím.
Prostě některé tchýně si nechají utéct dětství svých vnoučat samy. Jejich chyba. Co na to víc říct.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.