Janinka a dvě princezny,
takže já měla staršího nespavce....taky se mi budil po 22hodině snad po hodině.....nastěhovali jsme si ho do postele.....,ale né za cenu, že někdo další půjde spát jinam
(to by mě ani ve snu nenapadlo)
Porodnice taky udělala svoje...oni nám je sebrali a spali s rozvíceným světlem.
U dalšího jsem se začala zabývat co s tím.....sestrám jsem nedovolila ho mít ani minutu u sebe.....
večer vykoupat a dát spát...okolo 20h....klidně po koupání nějakou masáž...ona je uspí.
Jinak rozhodně pak šoupnout do postýlky. Přečít klidně i pohádku...jsou takové kratoučké...., pohladit a odejít....rozloučit se bude světlo a podobně...prostě te´d se spinká.
A pak jsem razila heslo, když se probudil: NEMLUVIT, NESVÍTIT, NEPŘEBALOVAT, NEKRMIT (krmit jen po půlnoci- on to stejně nechtěl, vydržel celou noc)...jen jsem pohladila....přikryla....a šla pryč.
Ale ono to nebude hned, než se to naučí...chvilku ti to bude trvat.
jinak starší začal mnohem lépe spát hned po té co jsme jim udělali pokoj a dali mu tam mimino.
A jak píšeš 22h ...co budeš dělat jednou až půjde do školy...školky....první věc co Ti na rodičáku řeknou, že by bylo velmi vhodné,aby chodili v 20h do postele...., že jim tam ráno spí.