No, jo, Lassie, dost jsem to zjednodušila, já vím. Nedělá nic s předměty.Prý mimina, když leží jako placky a vidí, tak se učí chápat příčinu a následek.
Spadne dudlík-zmizí-cinkne to-máma se sehne-asi teda je někde dole-máma se napřímí-má ho v ruce-asi ho chytla tou rukou-dává mi ho-co když ho znova zahodím? Cinkne to znova? A co máma?
Tohle slepý děti nepochopí a i když teď vidí,tak se mu asi některý vývojový okna zavřela.....a on k nim třeba couvá,anebo se už nevrátí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.