| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dee syn je naprosto zdravý a opravdu hrát ( jako sám) nezvládl šíííleně dlouhu, s hračkama si také moc nehrál, od malinka hlavně zpívá a už asi od 4let hrál na zobcovku, dneska už na trubku, nikdy moc nekreslil, puzzle skoro neskládal, společenské hry moc nehrál. A to má starší sestru, která by s s ním byla i ochotná hrát ... až tak v 6ti letech ho chytlo lego a to mu vydrželo do cca 11ti let tak intenzivně, že toho máme doma za tisíce. Vlastně si nehrál skoro s ničím jiným než legem. A se sportování to u něj taky nebylo hned, na kole začal pozdě, bruslit taky, plavat taky .... tím, že jsem měl první dceru, která v tomhle všem byla naopak hodně vpředu, tak jsem nechápala, hlavě i z toho důvodu, že nebyl důvod ( jako třeba u vás těžký start) , ale prostě to taky bylo.

Vážně, dej mu ještě čas. Ne že byste nic nedělali, ale nehroutit se z toho, že nejde podle tabulek ( co já se nadivila, že syn ještě v první třídě neuměl pořádně jezdit na kole, když běžně tříleťáci jezdí i bez koleček po straně)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.