| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
Rasalo, mě by v tom případě měly holky také vyhnat z diskuse, já jen šátkuju ~z~, v látkování jsem ani nezačala, protože nemám kde sušit ~a~ (možná, když už bude teplo, tak se na to vrhnem, ale nevím, spíš ne, protože budeme cestovat) a bezplenkovka? ~e~ to nějak nedokážu pochopit ~8~

Já včera ulehla s 38 horečkou a snad poprvé v životě jsem požádala tchýni, jestli by nepohlídala Pepču, abych i mohla alespoň na chvilku lehnout. Po odpočinku a paralenu mi bylo líp, tak jsem vzala Šárku do šátku a nakonec jsme byli 2 hoďky venku. V šátku se ji líbí víc jak v kočárku.

A konečně se Šárka naučila dudat dudlík, tak snad ji konečně bude uklidňovat dudlík a ne moje prsa ~t~ I když zatím si hoo vezmě jen, kyž je v klidu ( a to ji ho dávat nechci) a když pak vříská, tak ho nechce (a já ji ho rvu)

Jak píšete o opruzeninách, tak já používám Bepanten, ale právě mi doporučovali spíš Sudocream, tak už ho mám objednaný. A co se týká praní oblečení, resp. plínek pro ty kdo látkujete, tak vám doporučuji Euronu (omlouvám se, že to sem pořád cpu, ale fakt je to super účinná a hlavně ekologická kosmetika). Jak prostředky na praní, tak aviváže, nedrážní pokožku, je vhodná i pro ekzematiky atd. A aviváž nádherně voní (buď jako bombony nebo jako jahůdky - dětská řada) a nebo lze jen aviváž bez parfemace pro změkčení. Takže pokud byste měli zájem, písněte mi a já vám řeknu víc informací. Ale je to odzkoušeno a fakt to funguje. Také by to mohlo pomoci na ty vyrážky co vaše miminka mají.

A ještě tu vítám novou maminku ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.