Lenush a s uloznym prostorem v byte to bude vazne tak tezke? To mate tak malicke pokoje? Nepujde to casem vyresit treba skrinemi na miru?
A Tvuj pritel je asi typ jako priteluv otec. Ten by udelal vse pro to, aby maminka byla spokojena. Jenze na to pozor :-/ Casem, az bude tchyne starsi, to bude horsi a horsi. Dulezite asi je, aby si pritel uvedomoval, co uz je moc a co se tyka jen vas a vaseho vztahu... Vim, o cem mluvim, protoze to v pritelove rodine vidim vsechno, bohuzel :-/ A mam prave obavy i z toho, jak to bude dal pokracovat mezi pritelem a jeho otcem, protoze on je pro nej vazne jako modla, kdyz to reknu takhle! Co rekne tatinek, to plati ( a ne tak jako u vas, ze si Tvuj pritel nemysli, ze je to nejlepsi, ale udela to kvuli matce), on je vazne presvedceny o tom, ze tatinek ma vzdycky pravdu. Co na tom, ze mu neco rikam ja a pritel se se mnou hada, ze je to blbost, ale kdyz s tim prijde za nejakou dobu tata, najednou je to nejlepsi reseni
A na takove prasarny, jako jsou chipsy dostavam chut taky
zatim jsem odolala, cemu jsem ale odolat nedokazala, byla pizza. Co na tom, ze jsem ji musela objednat v 9 vecer? ja ji proste MUSELA mit
U nas je nejake ticho... bud se neco deje, nebo se stal zazrak a dite usnulo