Podle mě jde taky trochu o to, že na něco je člověk zvyklý a chce se tomu vyrovnat. když jsem se dověděla, co do těch supermarketových chlebů a rohlíků dávají, přestalo mi to chutnat. Známí umí doma fantastické housky, pečou to však v troubě, pekárnu mají jen na hnětení a asi kynutí. Používají domácí kvásek a vícedenní kynutí. Nepoužívají nic instantního. Párkrát jsem jedla fantastický chléb z pekárny, někdy ale takový jakoby nedodělaný, uvnitř příliš mokrý a asi blbě vykynulý.
Chleba jsem pekla v cizině v polních podmínkách a celkem to šlo. Momentálně se učím péct doma bez pšenice, zatím zvládám jen to sladké.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.