Když jsme byli na kyčle poprvé (asi ve čtyřech týdnech), řekl nám doktor, že dcera má kyčle ukázkové, jedna strana že mu příjde trochu tuhá, že máme cvičit a balit na široko (+1 plínka), balení na široko, že doporučuje všem do 3 měsíců. Ve zprávě máme napsáno u obou kyčlí Ib a klin.levá i klin. pravá: fyziologický nález. Cvičili jsme - ze začátku při každém přebalováni, postupně méně často, ale na široko jsem nabalila. Včera jsme byli na kontrole ve 3 měsících. Podle ultrazvuku vše ok ( opět obě kyčle Ib), ale že prý je má dost tuhé, máme balit na široko (tentokrát +2 plínky) a cvičit při každém přebalováni a za měsíc zase na kontrolu
Klin. levá i klin. pravá tentokrát napsal OMEZ.AB. (nevím co to přesně znamená). Mi ty kyčle připadají pořád stejné, cvičit určitě budem, i když si nejsem jistá jestli to dělám správně (pro ukázku v rychlosti asi 3x potočil nožičkou) a balit na široko asi raději taky, ale nějak nechápu jaký vliv muže mít balení na široko na tuhost kyčlí...Tak nevím moc se mi do toho nechce, ale nechci nic zanedbat