| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Potřebovala bych znát vaše názory na tuto situaci. Žiju v zahraničí, manžel je cizinec, máme dvě děti. K rodičům do Česka jezdíme docela málo, maximálně tak dvakrát do roka. Tedy jezdím tam hlavně já s dětmi. Mamka je vždycky ráda, když přijedeme, vaří, pohlídá mi i děti, abych si mohla dojít za kamarádkou, všechno probíhá dobře. Jenže bohužel nechce, abych k ním jezdila i s manželem~a~. Přitom se pokaždé jedná o pár dní, maximálně o týden. Tvrdí, že už mají svůj věk (to je pravda, je jim 65), že jsou zvyklí mít svůj klid, že nemají žádné soukromí, když tam můj manžel je, že se musí omezovat, že je to cizí element atd. Mají domek, pravda, ne moc velký. Přitom manžel je velmi slušný a kultivovaný člověk, skromný a nenáročný. Problém je, že se s ním mamka nedomluví, protože neumí jazyky. Naposledy jsme u nich byli všichni na pár dní před dvěma lety a viděla jsem, že mamka z toho byla úplně nešťastná, a to i přesto, že jsem jí hodně pomáhala s vařením a celé dny jsme trávili venku, takže naši měli doma svůj klid. Teď v létě by manžel chtěl jet k našim asi na týden s námi a já nevím, co mám dělat. Na jednu stranu chápu maminku, že jí to opravdu vadí, ale zároveň je mi trapné manželovi vysvětlovat, že ho tam mamka prostě nechce. Co dělat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.