| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prostě se tam jako doma cítíš, tak se tam jako doma i chováš. My jsme spolu s partnerem 22 let a prvních deset jsem si tam připadala jako paní kněžna na dobročinné návštěvě. Když se narodila dcera, o něco to povolilo, ale jen o trochu. Prostě návštěva - seď a mi ti přineseme dort a kafe. Imho to bylo dané tím, že jsem z jiného prostředí, holka z rodiny filozofky a architekta v rodině zámečníka a pradleny. Prostě sociální propast a jak jsem schopná mluvit s kýmkoli, tak tady to hodně skřípalo. Navíc já feministka, oni tradiční rodina... měla jsem je docela ráda, vozila je po nemocnicích, sháněla protekci, atd., ale jako doma jsem se tam necítila ani náhodou. Pro ně to taky asi nebylo moc pohodlné, když jsem tam byla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.