Persepolis, řeší - neřeší. K psychiatrovi dochází (ten mu píše AD), k psycholožce taky. Nicméně sex (a partnerství) asi není na prvním místě. Výrazně sestupnou tendenci to má posledních pět let (kde do toho ještě víceméně příznivě zasáhlo těhotenství a kojení - nechtělo se mi taky). Poslední dva roky jsou peklo. Pořád jsem trpělivě čekala, že se dá dohromady. Jenže on se v tom patlá pořád stejně. Mám dojem, že je z něho úplně jiný člověk. Navíc sex v našem vztahu hrál od začátku velmi významnou roli. Začíná ze mě být přesně ta ženská, kterou popisuješ - a nechci jí být.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.