Cítím to stejně jako Manka, také nechápu potřebu vyhledávat a stýkat se cíleně s bývalými partnery. Pro mě je to navždycky uzavřená kapitola, maximálně si občas vzpomenu na některé obzvlášť pěkné věci, ale nijak nostalgicky. Zkusenost s bývalkou svého manžela mám - když jsme spolu začali chodit, ona začala posílat maily a smsky. Když mě požádal o ruku, několikrát týdně mu volala pod nejrůznějšími záminkami. A když jsme měli před svatbou, začala dolézat za jeho matkou, kterou předtím 10 let neviděla. Ohrožená jsem se tím necítila, spíš jsem měla vztek, jaká je to ubožačka a pak už mě jí bylo jen líto.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.