Snídaně - krajíc chleba s máslem a šunkou nebo vajíčkem, já jsem často jedla chleba s ředvičkami.
Svačina - pečivo s máslem a sýrem nebo zeleninou nebo kus ovoce (už si nepamatuju přesně kolik, ale v tabulkách najdeš kolik které obsahuje sacharidů a jaké množství ho můžeš sníst)
Oběd - normální, důležité je především množství příloh (naběračka brambor, rýže či těstovin - upozorňuji na to, že na obalech bývá uvedené množství sacharidů v syrovém stavu, takže přílohu odvážit až po uvaření), maso v neomezeném množství, nemá sacharidy.
Svačina - ovoce
Večeře - já jsem jedla nejčastěji chleba se sýrem nebo šunkou a kopec zeleniny (ta se taky může skoro neomezeně)
Druhá večeře - bílý jogurt a kus pečiva
Gramáže si už bohužel nepamatuju, takže jen tak od oka. A když mě opravdu honila mlsná (ale po čase jsem fakt ani ty chutě na sladký neměla, asi tím, že díky pravidelnému stravování nedocházelo k výkyvům glykémie), tak jsem si dala kousek hořké čokolády. Ke konci jsem si dala i zákusek na svatbě a nic se nestalo
Z pečiva je nejlepší obyčejný chleba, nejíst sýry ke snídani (zvyšují glykémii hlavně po snídani, po večeři s tím problém není).