| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dětem nic o značkách nevykládám a sama o nich vím taky prd. Definujte pojem "značka", prosím. Co je už značka, co je "značka" a co není značka? ~d~~2~

Boty od Blahnika nebo Louboutina těžko kdy budu mít, teď tu koukám na katalog, který mi přišel od Petera Wagnera s tím, že vycházkové boty za 5700Kč si taky nepořídím, moje cenová relace jsou tak Riekerky nebo Joseph Seibel. Nepohrdnu ani koženými vycházkovými botkami od Deichmanna. Jsou to ještě značky, nebo nejsou? Můžu v nich ještě chodit po ulici, nebo mám radši chodit kanálama? ~;)

Děti (skoro 7, skoro 4 a skoro 1 rok) chodí oblékané ve věcech pořízených převážně v sekáčích a na internetových aukcích - kde se pohybuji s vášní přímo houbařskou. Při výběru hledím hlavně na pohodlí a praktičnost (mám třeba ráda vestičky a trička s kapucou a vrstvení oblečení, mám radši podšité kalhoty než kombinaci punčocháče + kalhoty atd.), i když taky občas s praktičností ustřelím. Jako třeba předevčírem, kdy jsem potřebovala koupit nejmladší nějakou šustisoupravu na lezení po trávě na chalupě. No a jediné, co v sekáči měli, byla souprava růžová, na které bude hned všechno vidět (ale aspoň bude vidět i to batole v trávě :-)). A ke všemu se "třemi pruhy" - to už je horší. Právě proto, že v Čechách má neustále někdo potřebu řešit "značky", pak matka, která oblékne své dítě na pískoviště do "značky", může působit dojmem snoba ~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.