| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Byli jsme n zápisu v únoru , kde jsem se měla rozhodnout podepsat papír o přijetí nebo papír o odkladu , vzhledem k tomu ,že jsme na pedagogicko psychologickou poradnu měli jít někdy v dubnu ,podepsala jsem papír pro přijetí a myslela jsem si ,že když poté doložím dva papíry od lékářu a žádost o odložení školní docházky bude vše vyřízeno a syn půjde do školy , až další rok. Mezi tím m přišlo rozhodutí o přijetí a syn byl přijat. Jakmile jsem měla papíry doma od PPP a mé doktorky zašla jsem za paní ředitelkou a ta mi zdělila ,že není možno syna odložit na další rok ,že jsem podepsala papír o přijetí do školy a proběhlo rozhodnutí s kulatým razítkem.
Nicméně jsem si vytelefomnovala a dočetla ,že by to mělo v pohodě jít ,ale ředitelka to nebere v úvahu.
Prosím pomožte někdo jak postupovat ? Syn není psychicky zralý jít do školy , ano zvládl by to ,ale otázk je jak :-( Učitelky v mateřské školce , logopedka .... mi opravdu doporučují odklad.
Asi budu muset podat odvolání ,ale jaké a jak ho stylizovat aby tam byly všechny náležitosti ,které tam být mají.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.