Měla jsem taky hodně silný menzes, i kusy zemne padaly a co 20minut jsem utíkala na záchod a někdy už to i po nohách teklo i v práci a párkrát jsem zůstala doma,protože jsem i omdlívala když to zemne vyteklo a bolesti jsem měla jakoby mi chtěli střeva vyletět ven a taky jsem to mívala hodně nepravidelmě. Přez den jsem používala dvoje vložky alwais dlouhé noční a na noc troje a ještě pod sebe složenou osušku.Loni zemne padaly hodně veliké kusy a já bolestí křičela a přítel mi hned zavolal sanitku a ti mne odvezli na pohotovost a tam mi zjistili že mám popraskamý děložní čípek a taky cistu na pravém vaječníku.Čípek mi zapájeli a trošku se zmírnil menzes,kusy už zemne nepadaly. Za tři měsíce se to zemne zase začlo valit a i obrovský kus zemne vypadl a tak jsem znovu jela do nemocnice a tam zjistili že jsem potratrila a zase mi zaletovali čípek a ještě takovou pálivou mastí zatáhli a píchli injekci a do rána mi cista praskla a odté doby už zemne nic nepadá. Menzes mám sylný a používám vložky always classic maxi třetí den,classic normál čtvrtý den a na záchod chodím co 1,5-2 hodiny. Na noc mi stačí jedna alwais noční a to se vzbudím jednou za noc a jdu na záchod.Už nevím co je to lítat mezi záchodem a vanou a omdlívat.Jsem v pohodě odté doby co jsem začla brát Tang Kuei-tablety s bilinnou směsí na uvolnění křečí při menzesu a i menzes se mi zlepšil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.