Já bych to uvítala. Několikrát se mi stalo,že jsem si chtěla odpočinout od vlastních dětí (měla jsem chvilku hlídání) a v restauraci místo klidu byla rodinka s dětmi,které rušili ostatní.
Jednoznačně bych byla pro mít možnost jít do restaurace a vědět,že tam na děti nenarazím. Za diskriminaci bych to nepovažovala. Je to podnikatelský záměr. Prostě restaurace zacílená na určitou klientelu. Myslím,že hostů-klientů bude mít tato restaurace dost. Jsou kuřácké a nekuřácké restaurace a všechny si svoje hosty-klienty najdou.
Zufi, takové hotely jsou třeba na Kubě a v Egyptě. Myslím,že i teď v DR byla jedna část hotelu,kam děti nesmějí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.