Podmínky vstupu do svého podniku si samozřejmě může stanovit každý majitel sám. Mě jako zákazníkovi by to s malým dítětem samozřejmě vadilo. Když byl kluk opravdu malej, chodili jsme do běžných podniků, nikoliv do baby friendly, ani do přilehlých dětských koutků, odkud jsem si max. odnesla flek na zadku od omáčky neutřené židličky, mastné lokty od neotřeného pokecaného stolečku, nebo vymletou hlavu od řevu ostatních dětí. Chtěla jsem kulturu:) a na oplátku jsem byla soudná a s klukem nikam nechodila, pokud měl "blbou náladu" a hrozilo, že mohl obtěžovat. Naštěstí mám doma spíše toho "kavárenského povaleče":))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.