| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Teda moje dítě, když bylo malý, patřilo do tý kategorie nesnesitelných, takže jsme do restaurací moc nechodili, protože i pro nás, pro okolí nemluvě, to byl adrenalinový zážitek. Anebo jsme si hodně vybírali. Ale taky jsme hodně cestovali a někdy nebylo zbytí. Nejhorší to bylo kolem jeho čtyř let - děcko s těžkým ADHD, co nevydrželo v klidu sedět na židli ani pět minut.
Takže jsme to vždycky řešili tak, abychom se tam moc nezdržovali - po objednání jeden drapnul dítě, vyběhl s ním ven a coural se s ním kolem hospody, pak ho ten druhej prozvonil, že je jídlo na stole, fofrem jsme se najedli, a zatímco jeden čekal na zaplacení, druhej už pádil s děckem ven. Osobní rekord máme ze zájezdní hospody v Kardašově Řečici, kde jsme to od objednání po zaplacení stihli za 18 minut.
A jednou jsme hrozně dlouho hledali restauraci v Českém Krumlově, byli jsme na výletě a padali jsme hlady. Ale bylo to v létě, všude mraky lidí, plno, nakonec jsme se vmáčkli do nějaké restauračky v centru, s malou zahrádkou, která tam měla nějakou houpačku a klouzačku v rohu. Ale nebylo to ideální, dítě se nedalo udržet v klidu, a hosty sice neobtěžovalo, ale i když jsem ho brzdila, furt se pletlo pod nohy číšníkovi, který toho měl v tý narvaný hospodě chudák plný brejle. Asi šestkrát jsem se mu omluvila a on byl fakt v pohodě, usmíval se na nás. Tak jsem mu při placení nechala stovku spropitnýho, za ztížený pracovní podmínky. A pamatuju si to dodneška a to už je to skoro deset let.
Chci tím říct, že si občas ty matky uvědomujou, že to dítě je problém, ale opravdu nemají jinou možnost. A tenkrát jsem na tom byla tak, že kdyby nám ten číšník vynadal nebo se na nás někdo utrhnul, tak jsem se asi rozbrečela.
Ono to postupně bylo lepší a lepší, a možná i díky tomu, že jsme do těch restaurací po důkladných přípravách čas od času chodili dál, se tam ten holomek teď chová víceméně jako příčetná lidská bytost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.