Také potkávám v restauracích malé děti, pokud to tam zvládají je to OK, ale občas se stane, že se tam dítě nudí a zlobením na sebe upoutává pozornost, to je jeho projev, který ke určitému věku patří a není to vina těch dětí, ale rodičů, že jsou bezohlední k okolí a myslí, si, že i ostatní z jejich robátka budou nadšení. Do restaurace nechodím denně a když už jdu, tak bych si chtěla vychutnat nejen jídlo, ale i atmosféru kolem a to s cizím ječícím pobíhajícím dítětem prostě nelze.
Když byly malé děti malé, tak jsme to dělávali tak, že jsem došla do restaurace zamluvit stůl a objednali jsme si jídlo, s dětmi jsme byli venku po dobu přípravy jídla a přišli jsme akorát na čas, kdy jsem si domluvila, že jídlo bude již hotové, bylo mi jasné, že děti by se po dobu přípravy jídla u stolu nudily a zlobily by. Proč nemůžou být i ostatní rodičové ohleduplní, když jsem byla i já? Teď už jsou děti větší, tak tento proces podstupovat nemusíme a když jdeme na jídlo přeju si, abych nemusela poslouchat jekot malých dětí.
Proč to rodiče malých dětí nechápou?