Jak je to v lehátkovém vlaku, netuším. Ale když jsem jezdila s dětmi vlakem, tak byl nějaký dětský vagon a ostatní cestující, co tam neměli co dělat, byli nekompromisně vykázáni. Ale jednou byl tento speciální vagon narvaný a děti tam dělaly takový bugr, že jsem s dětmi odešla do běžného vagonu, který byl mnohem klidnější a prázdnější. Ale zase jsem respetovala to, že v dětském vagonu bude bugr a v tom běžném si děti ohlídám, aby i ostatní cestující měli klid.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.