| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak na jedné straně je bezesporu dobré vést děti k zásadám chování ve společnosti a většina z nás to taky dělá, ale na druhé straně by patrně bylo nejlepší ty děti ze společnosti eliminovat, dokud to ještě úplně nepobírají/neumí, aby někoho neobtěžovaly?

A není to tak trochu protimluv?

Osobně si myslím, že trocha tolerance nikomu neuškodí. Jistě se tu zas ozve někdo s "argumenty" o řvoucích parchantech kopajících druhým do židlí, strkajících jim umazané pazourky do jídla a zanechávajících stopy na bílých kalhotách, zatímco rodiče tomu se shovívavým úsměvem přihlížejí, případně vynadají člověku, který se proti tomu ohradí, ale takové jevy já osobně potkávám asi tak často jako polárního zajíce. Ne že by to asi neexistovalo, ale rozhodně to není na denním pořádku.

Já mám pochopení pro normální rodiče normálních dětí (a takových je nás IMHO většina) i za předpokladu, že se dítě 100% času nechová jako dřevěná loutka nebo malý lord dle Gutha Jarkovského, a žije se mi tak asi spokojeněji, než abych se každý den nervovala, jakého parchanta dnes v restauraci/autobuse/vlaku potkám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.