Adelaide, kolikrát jsem jela s dětmi MHD ti fakt neřeknu to už si fakt nepamatuji. Co vím,ale jistě je to,že jsem je prakticky už od příchodu z porodnice brala mezi lidi do společnosti. Nekojila jsem,takže nebyl problém nechat si vodu někde ohřát. Děti se od malička pohybovali hodně ve společnosti dospělých,takže pro ně přirozené prostředí. Navíc jsme obráželi všechny možné akce pro děti,takže mezi lidi chodili hodně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.