ZROVNA MINULÝ TÝDEN NAŠE PRVŇAČKA BYLA NA ŠVP NA HORÁCH A MĚLA SEBOU KUFR NA KOLEČKÁCH A VIDĚLA JSEM OSTATNÍ ŠKOLÁCI MĚLI VĚTŠINOU KUFR NA KOLEČKÁCH A MÁLO CESTOVNÍ TAŠKY. DCERA MI VYPRÁVĚLA, ŽE KUFRY POMOHLY TAHAT STARŠÍ ŽÁKY ZE 7. TŘÍDY + VYCHOVATELKY. DEN PŘED ODJEZDEM DOMU ZE ŠVP ZASE SEDMÁCI POMOHLI PRVŇÁKŮM ZABALIT OBLEČENÍ DO KUFRU. PRO MĚ JE POHODLÍ KUFR NA KOLEČKÁCH NEŽ KROSNA.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.