S taškou na kolečkách jsem viděla někoho přijet už i do horské chalupy, tam já tedy jezdím s taškami. Záleží jak kam se jede, já nyní kupovala kufr se 4 kolečkama, skvělé na letiště apod, ale obecně kufr s kolečkama má i ucho jen na nošení, to problém není. Staré kufry jsou dost těžké s obsahem,když nemají kolečka, záleží kam se táhnou, jak daleko atd. Batohy dnes už málo u koho vidím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.