Byla jsem v podobné situaci. Vždy jsem byla odpůrce potratů. Až jsem se dostala do podobné situace. Śtastná rodina, plánované těhotenství. Otěhotnění, radost, náhlý odchod partnera k jiné, s tím související další problémy, neustání situace, zhroucení,potrat. Pokud bude mít sílu vše ustát a zvládnout, bude si ji žít líp. Já za svou slabost zaplatila hodně následnou neplodností. Vracet se ji to bude pořád. VZdát se plánovaného a chtěného dítěte je mnohem horší. Nejhorší na tom je, že Ti (chlapi) kteří se takto zachovají si dál budou žít naprosto v klidu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.