Tante, já tohle upřímně obdivuji. Vyjít s málem je moje noční můra. Chcípli bychom hlady. Já totiž vůbec neumím hospodařit s penězma . Roztočím co můžu. Neřeším poplatky, pravidelný platby atd atd. To všechno dělá manža. Být on stejný jako já, byl by malér. I když peníze nám zatím nechybí. Ťuk, ťuk. Já se prostě nesmím stát vdovou nebo rozvedenou, peníze na to abych všechny uživila a vše sama utáhla mám, normální člověk by to v poho zvládnul. Já určitě ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.