Přidat odpověď
jani jak píše vitaminy...dětem klidně koupim oblečení v sekáči, ale boty považuju za základ.. mají nové.. výš jsem psala, že i jeté.. ale je to spíš výjimka.. a pokud tak to mají buď po sourozenci, že vím, že to nosil fakt chvíli, nebo teď máme jedny fare od kamarádky - nosí je prsotřední právě na to rasování a jsou super, mají zvedlou gumovou špičku... a nebo máme od švagrové, kde mají všechny boty dvojmo a malému rychle roste noha.. takže to hezké si od ní taky beru ad ětem se nebojím dát.
udělala si dobře, je malej, prostě jak je vidět, tak ani boty za 650 nejsou kvalitní.. je to dneska děs..
já mám moc ráda essi, možná by se ti vyplatilo koupit je i kvalitní.. my měli dvoje stejné jedny ve velikost 21 a druhé ve velikost 25 a oboje odnosily tři děti a po vypráni jsou furt jako nové.. jsou kožené, mají přetaženou gumovou špičku, prostě super... ty 21 jsem dokonce ještě po třech dětech prodala dál za 250 Kč - původně stály asi 700, dělají je i ve větších velikostech, prostřední má teď tu 28 - je stará stejně jako tvůj nejstarší... ale dělají i větší.. tak fakt třeba koupit kvalitní jeté na tu brndu, hned by je nesežral.. a hlavně s tou přetaženou špicí
Předchozí