Přidat odpověď
Nechci rýpat, ale proč si někdo, ve tvé situaci, pořídí třetí dítě? Když víš, v jakém jste srabu?
Já mám dvě, uživíme se dobře, ale už s druhým jsem měla pocit, že náš standart krapet klesl. Třetí bych nechtěla, další omezení, další šetření,..
A to máme příjmy myslím slušné, velmi. Třetí dítě by neznamenalo to, že mu nebudu moct koupit boty (jako ty), ale to, že třeba nepojedu na dovolenou do zahraničí, ale jen do Čech. Možná snobrána, ale mě se nechce takhle omezovat. Jsem ráda, že si relativně můžeme dopřát co chceme.
Tak by mě opravdu zajímalo, proč si někdo ve vaší situaci pořídí třetí dítě. Pominu to, že tě manžel už léta s.re a nejednou jsi si tady posteskla, že by ti bylo líp bez něj. Pro mě je to prostě nepochopitelné. A o to víc mě pak durdí, že tady napíšeš "Stydím se, stydím, ale dělám co můžu." No, je to tvá volba, tak bojuj. A bude hůř, počkej, až děti půjdou na střední, na vysokou.. To nebude o částkách pětistovky na boty, to budou úplně jiné sumy a mě už teď je tvých dětí líto. Promiň.
Předchozí