Ahoj všem, všera dcerka 3 měsíce a týden stará dostala první dávku Rotarixu + Prevenaru a odpoledne po tom se u ní objevil slabý poševní bělavý výtok není masivní, ale já ho pozoruji. Napadla mě souvislost s očkováním, protože hygienu se snažím dodržovat - sprchování po každé stoličce atd. Už u starší dcery jsem něco takvého pozorovala, ale souvislosti už si přesně nepamatuju. U Roratixu jsem našla v než. účincích např. výtok z nosu, ale gynekologický nikoliv. Zajímalo by mě, zda někdo máte tu zkušenost po nějakém očkování, nebo jestli je to úplná blbost. U starší dcerky sliznice celkově reagovaly na nemoc. Mám 3 holky a koukám, že každá s tím má větší či menší problémy, jestli na to nějak víc moje rodina trpí, nebo co, přitom fakt hygienou to primárně není, na to si dáváme fakt bacha - správné utírání atd.
Díky všem za zkušenosti.
Případně jak na výtok? Já dělám oplach v slabém hypermanganu čistou stříkačnou, to mi poradila kdysi dr. na dětské gyndě a vyplácí se to, případně pak mastičku Framykoin, ale to až když hypermangan nezabere...