| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Piggy, no musím říci celkem bez keců,ale včera nastal problém, že jednomu končil týden a já zapla myčku na noc a oni se tu dohadovali kdo to má vyndat...když to domylo ani nevědí kdy..., když nádobí je z neděle...no pitvali se v tom neskutečně.
Nakonec to vyndal sám od sebe ten co měl minulý týden.
jinak je dobrý jim to napsat do rozvrhu na lednici...takový to...vyníést papír(protože ten den je jistota prázdné popelnice) druhýmu tam strčit plast.

A s oblibou jsem u školkových protestujícíhc dětí, že nechtějí ještě uklízet hračky natahovala minutku. jakmile zazvonila přišla jsem tam už dávno uklízeli.¨

Jinak pomáhají, protože vědí, že pak máme víc času na bazén, kolo a v zimě běžky a brusle....,ale to pochopili už jako 5letý....

A dělají skoro všechno...nedávno někde byl zajímavý článek kde bylo napsáno, že 12letíé dítě by mělo být v době nemoci týden obstarat bez problémů domácnost....
(něco na tom je)

Tak moje děti by prošli, umí i žehlit,ale to po nich nevyžaduju...spíš se mi tu o žehličku perou...takže jim to rozpočítám na půl...když mám náladu si tu poslechnout, že má někdo větší utěrku~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.