| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn má také epilepsii, první záchvat měl v 6 letech, pak mu nasadili léky, naštěstí to vypadá, že z toho vyrostl. Na tábory jsem jezdila s ním, jako doprovod, večerní bojovky nedělal, ale večerní hlídku měl vždycky tu první, během noci ho nesměli budit. Teď je mu skoro dvanáct a už dva roky nebere léky. Když měl záchvaty a musel brát léky a nemoh na tábor, jeden rok ho prostě na jeden tabor nechteli vzít. Všechno jsem mu vysvětlila, jela jsem s ním a dohlížela na něj v noci.

Teď jsem dětem říkala smutné zprávy, zemřel jim děda, s ním se vídali málo, tak to proběhlo celkem v klidu, ještě nás čeká teď rozptýlení, byla jsem to s nejmladší 4letou zařizovat, tak když se ptala, tak jsem odpovídala.
A tento týden se sousedka nevrátila z nemocnice, no snažím se to každému sdělit samostatně, s citem. Staršímu jsem to řekla rovnou, pobral to dobře, poplakal si, objala jsem ho a řekla, že když si o tom bude chtít promluvit, že může za mnou přijít. Po chvilce přišel a pak jsme o tom mluvili. Mladší to ještě neví, měli sousedku dost rádi, nosili jí poštu, chodili k ní na návštěvu a tak... ještě nevím, kdy jim to řeknu, asi až se zeptají, kde je paní, tak jim to řeknu. Je to těžké.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.