Ursus - děkuji mnohokrát. Kdybych tohle věděla před rokem a půl, tak jsem měla ušetřené 3 tisíce. Ani Kili jako lékař mi tady nevěří moji tehdejší diagnózu, ale jelikož jsem měla několikrát do týdne horečky přes 40, šílenou zimnici, že mě nezahřály ani 2 peřiny s županem a dcerka se právě léčila s atypickým zápalem plic (mykoplazmata), chrchlala jsem tak, že jsem se málem pozvracela, tak nemám k tomu už co dodat. Navíc testy z laboratoře (Synlab) vyšly pozitivní v obou těch skupinách - já nevím přesně, jak se nazývají - tuším něco o Igm, Img, byly u obou červené vykřičníky a když jsem ty výsledky nesla naší obvoďačce, tak jí doslova spadla čelist. Tu infekci jsem v sobě měla už delší dobu, pořád jsem jí říkala, že mi není dobře, že kašlu, že mívám vysoké horečky několikrát do týdne, takhle jsem za ní chodila do ordinace přes 2 měsíce a ona když jsem jí řekla, že bych jí poprosila o testy na mykoplazmata a plicní chlamydie, tak se mnou vyrazila dveře a ještě mi vzkazovala, že jestli jí nepřestanu otravovat s tím mým kašlem, že mě pošle na psychiatrii. Počítám s tím, že od ní odejdu, dcera bude za rok plnoletá, takže budeme stejně hledat nového praktika, tak to sfoukneme najednou. Ale mrzí mě, že Kili mě pořád ujišťuje, že nic nenasvědčovalo tomu, že jsem měla mykoplazmatickou infekci. Nevím už, co jiného než krevní testy z laboratoře, by ho měly přesvědčit. Nechci se tady s ním hádat, je to už pryč.
Po výsledcích z laborky mi dr. napsala okamžitě antibiotika (Deoxymykoin) a ty mi zabraly snad dobře.
Nemám k téhle obvoďačce důvěru, už ji vidím, jak zas na mě bude čučet, co jako blázním, že chci po 10 letech přeočkovat, tak se na ni musím připravit. Nenechám se už tak lehce odbýt jako s těmi mykoplazmaty. A děkuju ještě jednou za radu

.