| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

a ano, naše třídní má trošku problém s kluky - mmch. to mi bylo hned jasné, jak jsem ji viděla - a to jsem ještě vůbec nevěděla, že bude mít právě třídu mého syna.
Ovšem v naší třídě má kapku smůlu - páč, jak sama zkonstatovala - holčičky v této třídě jsou zlobivější a nepozornější, než kluci. Navíc v naší třídě jsou 3 velmi šikovní chlapečci, kteří tu třídu táhnou... njn... ji to trochu dohnalo...

a ještě něco - Šutka není škola pro rodiče - obzvášť na tom prvním stupni mi to chybí - kontakt s učitelkou skoro žádný - pokud se vyloženě zama nezajímám - třídní schůzky byly v prvním pololetí jen 1x - a to před vánoci - a to ještě konzultační, což znamená, jak jsem se dozvěděla, že si učka pozve ty rodiče, u kterých má pocit, že je třeba o dítku si promluvit. Jinak ne. No, já jsem se k ní objednala, protože další (a jediná oficiální) třídní schůzka byla až v dubnu (tu jsem nakonec nestihla, páč jsem byla v porodnici den po porodu~d~).
Já s ní, ale, více méně, až na ten můj "pocit" nemám vůbec žádný problém - je milá, vyhoví až nadstandardně, když jsem potřebovala mít synka ve škole s holtrem (a zaznamenávala měření), ale je tak nějak jako svá, no....
takový příklad: když měl toho holtra, říkala jsem jí, že po dobu měření (což je asi cca půl minutka) musí být synek v absolutním klidu, musí přerušit vykonávanou činnost a vyčkat konce měření - no a synek mi říkal, že právě šli na oběd, jemu to začalo měřit, tak jí to zahlásil a ona na něj: a můžeš aspoň pomalu jít? Ne, nemůžu, řekl jí (už ho měl víckrát a ví, co a jak). No a ona na to: Ale já myslím, že můžeš - tak pojď...~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.