| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, já ti nevím, já si spíš myslím, že na Školskou zahradu přecházejí děti, kterým právě nevyhovuje ten studený odchov a "české školství". Že jsou tam víc zaměření na individuality a umí s nima pracovat tak, aby to dítko nepoškodily - vzhledem k tomu, jací kloučci z mé bezrpostřední blízkosti tam přešli (jeden úplně normální, ale jen prostě více citlivý, co nezvládá řvaní učky, druhý nadprůměrně nadaný ale s Aspergem a pomalejší)...

To je můj pocit.

Popravdě, nebýt synek takový, jaký je (on je bohužel od tatínka na cholerické hysterické výbuchy zvyklý a celkově je bezproblémový co se týče znalostí a dovedností), je to puntičkář a taky trochu svéráz, ale je schopen poslouchat jak hodinky.
Nicméně pokud bych zaznamenala jakýkoli signál, že mu to ve škole nesvědčí a že tam není rád, tak ho z té školy okamžitě beru - páč, jak už jsem řekla - neměla jsem z téhle ZŠ superdobrý pocit nikdy, to je holý fakt...
Snažím se s ním hodně mluvit, aby, pokud

S naším juniorem je to asi tak, jak řekla učka ve MŠ - že on nebude mít problém v jakékoli škole - zatím to vypdá, že se přesně trefila~d~

Co se týče ředitele - já jsem s ním mluvila osobně a když jsem se ho chtěla zeptat, jak přistupují k dětem, který se vymykají normálu, bez zaváhání na mě vychrlil, že umějí pracovat se všemi dys atp... tak jsem ho zarazila a řekla, že tohle nepotřebujeme, že synek je naopak hodně nadaný, že čte, počítá, píše tiskace už dlouho a jestli s tím umí pracovat... no a on se zarazil, pak začal koktat, že s tímhle se u nich nijak extra nepracuje a .... když jsem mu řekla od kdy synek třeba píše, nebo počítá, tak mě začal přesvědčovat, ať ho dáme radši do té třídy pro nadané děti dolů do LIbně~8~... tak jsem se mu snažila vysvětlit, že kvůli jeho zdr. stavu to není dost dobře možné a že chci, aby byl co nejblíže domova a... že snad přece chce mít ve škole chytré děti, nebo ne???
NO tak mi to odkýval...~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.