| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Alraune, ono jde i o to, že v současnosti je provoz úplně jiný, než býval v dobách našeho dětství. O módě bych nepsala. Můj tchán je skoro sedmdesátník, jeho problém zase je, že jezdí pomalu. Má i pomalý auto. Takže nerváci nevydržej a riskujou, předjížděj ho v zatáčkách i pod horizontem, on si jede svých 70 a je v klidu. Takhle veze vnoučata. Šla jsem do kolen, když jsem jednou zjistila, že vezli děti tři(vzali synovce)a dcera seděla uprostřed na podprdelnících ze židlí připásaná dvoubodovým pásem....
Takže, móda - nemóda, děti naložim, odvezu, přivezu, nebo dcera sedí vepředu v sedačce a tchýně se mačká vzadu mezi klukama(ale ani to nemám ráda) a nebo jede synovec a jindy naše děti.
Mám bráchu po úraze, tak vim, že co dokáže udělat vteřina s životem člověka a s životy lidí kolem něj. A jsem alergická na argumenty typu "to bys nesměla chodit nikam, auto tě může přejet i před barákem". To fakt ne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.