Já v původní rodině jsem nejstarší a výhody jsem neměla - nepamatuju si na žádný, zato povinností kvanta. Ale když měla jít o nějakou výhodu, tak to ne, protože co by tomu řekli mladší sourozenci a navíc - chtěli by taky, takže nic. U nás doma mají starší víc volnosti, ale zase víc povinností, ale starší syn by jednoznačně chtěl být mladší a mladší zase starší, protože oba mají pocit, že obrácený role jsou lepší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.