| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jé, Demeter, tak to máš ale dobrý - když to umí a dělá dobře a navíc ráda.
To, že s jí nechce zkus minimalizovat tím, že jí to naplánuješ. U nás to tak funguje.
Synek nemá rád, když neví, co se bude dělat. Pokud má plán a ví, co kdy se bude dělat, tak, funguje.
Takže třeba pokud chceš, aby třeba, cojávím, pravidelně vytírala v úterý, tak jí v pondělí odpolčo řekni: miláčku, na zítřek si namasti svaly, podlaha už volá po tvé jemné ručce... a zeptej se, kdy to plánuje udělat - ve 3 hodiny, nebo ve 4?
no a druhý den jí to připomeň - včera jsi říkala, že ve 3 hodiny budeš vytírat, viď? Chceš donýst kýbl, nebo si to připravíš sama???
A pochval jí - že jsi ráda, že jí máš, že je moc šikovná atp...

Takhle mi to doma se synkem funguje - mě teda vůbec nevadí, že jsem v roli plánovače a připomínače~;) hlavně, že to nemusím dělat.
On je navíc ale fak puntičkářský, žádný salámista, takže když řekne, že to bude tehdy a tehdy, tak to taky udělá - je mi jasný, že v tom je moje i jeho veliká výhoda! ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.