| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Výhoda staršího by měla být ta, že je v pořadí sourozenců narozen dříve. Dřív přichází na řadu, když se třeba dává na talíř, kupuje šatstvo, malí dědí apod.
U nás má regres jak bič nejen dvoulet, ale i třináctiletá. U malé je to ještě docela dobré, té stačí, když třeba dří než mimino jde jíst, mýt, nastupuje do auta, dostane nějakou lahůdku a mimino jen kojo apod.
U velké je to o dost horší.
Já jsem taky starší sourozenec a rdiče mě celkem brali hákem, vše se řídilo menším a já jsem se max. dozvěděla, že "mám ustoupit" nebo mě rovnou zmlátili.
Svoje děti vedu tak, že menší se přizpůsobují větším, ale samozřejmě ne dogmaticky, to by zase byli biti ti malí.
Ale hierarchii dodržuju a osvědčuje se mi to, narozdíl od systému mých rodičů,kteří ji obrátili na hlavu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.