Evko asi to píšem všechny co prakticky žádné hlídání nemáme a jsme prostě vděčný za každou tu chvilku. Což si málo kdo uvědomí.
Zrovna loni jsem řešila, že jsem se koncem června dověděla, že 1.8.-3.8. musím být někde na Moravě a to i s manželem. prázdniny dávno naplánované a tyto dny měli být děti zrovna doma....mamka ač v důchodu)nic v plánu neměla) mi řekla, že teda musím být doma....v práci, že mě z akce omlouvá jen vlastní smrt.
v práci mi řekli, že mám děti nechat tu jednu noc doma samotný
nakonec se objetovala moje sestra......jenže 14dní jsem nevěděla co s nima udělám...takže ten čas co jsem sai chtěla odpočnout, že jsou na táboře jsem se stresovala, že s nima nemám co udělat.
A další situace nastala před 14 dny...mohla jsem jet s manželem do Brclony a nejela NIKam. Nenašla jsem NIKOHo kdo u nás 2 noci přespí. A to děti ráno vstanou a jsou velmi samostatný.....
takže si dámy co tohle neřešíte uvědomte, že to, že se babička nabídne a vezme děti na dovču prostě super.
moje děti letos k babičce nejedou na prázdniny ani an jeden den.....co si o tom myslet....nenutím ji je...nechce je....její problém.....