| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hani, na věku asi nezáleží..

já hračky třídím stylem - máme tři děti a malej pokojík - s čím vidím,ž e si delší dobu nehrají (krom teda lega, lega dupla a geomagu) tak mám dvě fáze - fáze 1. je že to šoupnu u nich do skříně do krabice, když po měsíci po tom nikdo nevzdechne, putuje to do sklepa a po půl roce, když ani tak si nikdo nevzdechne, tak to prodám, co není na prodej, takové ty sereprtičky (těch mají milion), tak dávám tady na rodince za poštovné - nětkerým dětem to udělá radost...

jinak naše 6,5 letá si nejvcí hraje s bráchou 3 roky s lego duplem, legem a právě tím geomagem, pak vláčkodráha - té ale máme taky obří krabici, takže sem přemýšlela, že už bych taky část aspoň poslala dál tak, aby se jim to do krabice vešlo, dost se k tomu vracejí.. a ona pak teda má takové holčičí hračky.. typu barbie, winx, petschop a spol..
nejstarší syn v tomhle věku měl rytíře od schleichu a hrad..

jinak já už jim dala pryč všechny pěnové .. takové ty skládačky a vyloženě miminkovské a postupně "likviduji" plyšáky a věci z kindervajec, nechávám jen figurky.. a takové to prostě miminkovské - mimi knížky, hračky, hrkačky, velké kostky (krom dupla)

já jinak prodávám na aukru nebo teda daruju tady na rodince za poštovné

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.