| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lidi, ahoj, moc všechny zdravím a předně přeju všem už ročním - no já nevím, co přeju, mně je totiž strašně líto, že nám za pár dní už bude rok a nemůžu se s tím miminkem vnitřně rozloučit. Tak rozhodně spoustu zdravíčka a nejlépe žádné úrazy nadšených chodců a běžců ~3~

Jdu s prosbou a otázkou, vím, že tu GJana psala o tom, že zavařuje příkrmy, ale možná víte i ostatní. Chtěla jsem malé pár skleniček zavařit, ale masozeleninový, už dělám většinou takovou bohatší směs zeleniny, maso a trošku přílohoviny (pohanka, kuskus, rýže, vločky). Nemám zavařovací hrnec, tak jsem hledala, jak to zavařovat a narazila jsem na to, že masové vlastně nejdou, že je riziko bakteriální kontaminace příliš vysoké ~e~, takže doma nedělat. Ale malá mi ty kupované jednak jí dost nerada, jednak má vyrážku po těch s rajčaty a průjem po těch s brambory, takže v ČR téměř není sklenička, která by jí nevadila. A v létě, v horku, vařit každý den i malé, no... Zavařujete někdo masozeleninové příkrmy? A jak, prosím?

Jinak já z prázdnin jsem taková nenadšená, kluci už se cpou jak ďasi a mladší má nějaké zažívací trápení už půl roku, velké nechutenství, celkem i pohubnul, i když u toho našeho žížaly skoro není z čeho. Takže denně krom večeří dělat i teplé obědy, a to 2 měsíce, no fakt nejsem nadšená. Navíc mi odešla jedna plotýnka na sporáku, zadní - tak mám strach z vaření, malá se už ke sporáku pinoží se záměrem pomáhat, chytá se tam všeho, ach jo. Proto se mi nehodí pro ni vařit, už nejsou plotýnky... ~d~ Ale jsou to fakt celé dny v kuchyni, jsme méně i venku, nějak mě ty prázdniny letos netěší. Určitě je to i hnusným počasím,nějak mi ještě nedošlo, že má být i léto, ale ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.