Fabieno,při jakém postupu je maso kontaminované? nevím,ale dělám to tímto postupem. Zeleninu a maso nakrájím a v jednom hrnci vařím asi hodinu. (Dělám toho asi na deset skleniček) no a pak to do vyvařenych skleniček a víček hned přendám,pořádně uzavřu a dám do trouby opět na hodinu asi na 150 stupňů. Asi tam není příliš vitamínů,ale každou skleničku po otevření ochutnám a všechny jsou ok a julce taky nikdy nic nebylo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.