GJani,
našla jsem několik diskuzí na emiminu, kde maminky píšou, že maso může obsahovat sporulující bakterie a hrozí riziko botulotoxinu, takže když už zavařují, tak prý 3x po sobě, každý den hodinu, mezitím vychladnout... to mi přijde celkem složité a navíc tam píšou, že by to na miminku jako nezkoušeli, což tedy chápu. I mě to vyděsilo
Pochopila jsem, že není problém se zeleninou, ale s tím masem, proč, to nevím, protože zelenina když není dobře očištěná, tak taky z hlíny může mít přece spoustu zárodků - nevím
Např. tady: http://www.emimino.cz/diskuse/jak-dlouho-vydrzi-zavareny-masozel-prikrm-150643/
nebo tady http://www.emimino.cz/diskuse/jak-zavarit-masove-prikrmy-se-zeleninou-117058/
Ty odkazy mi vyplivnul google, já myslela, že je to jednodušší a docela jsem koukala...