Vařit doma určitě máme, ovšem máme jíst to jídlo čerstvé a stále čerstvé připravovat, ne si to zjednodušovat, což já bych chtěla
Gab, s tím rozmražením je ale pravda, správně by se jídlo mělo potom povařit, než ho po delším rozmrazení konzumuješ. Což u přípravy syrového jídla přece všichni děláme. A vím i, že babička věděla, že rozmrazené jahody by neměla dát syrové do poháru, protože mi to odmítala - buď šly do koláče, nebo z nich dělala horkou ovocnou zálivku, syrové mi je nedávala.
Jako mně je jasné, že toto, co jsem dohledala, není k životu. Ale je tam pro mě dost informací na to, aby mi došlo, že pro miminko je opravdu čerstvé jídlo nejlepší a nejvíc pro ni dělám, když se zapřu a denně vařím. O prázdninách se mi nechce, takže se opět supermatka nekoná, ale asi to budu tedy dělat jako s klukama, rozmrazovat před konzumací (což je celkem opruz hlavně když je dítě unavené, protivné, hladové). Protože ty příkrmy víceméně kašovité se prakticky znovu povařit nedají, připaluje se to...