Ahoj, my jsme doma, kluci se z Itálie vrátili v pohodě, horší je to s tatínkem, je pořád jaksi naštvanej, protivnej a nachcípanej, přitom si myslím, že se měli celkem dobře až na to, že počasí moc nepřálo, na koupání v moři to bylo první tři dny, pak se jim ochladilo. No a manžel sebou neměl nic teplejšího na sebe, frajeřil tady jako vždycky, že mu stačí igelitka s plavkama a jedním tričkem, a pak se nestačil divit.Třeba se do příště poučí a nebude se mi smát, že si s balením a chystáním dělám starosti.
No a naše mimi má dnes narozeniny a sám to oslavil tím, že už dva dny se pouští a zkouší tu pochodovat sám,
má z toho hroznou radost, je na sebe evidentně pyšnej.
Oslava bude asi o víkendu, i pro Davida, jen jestli se mi podaří uvést tuhle domácnost někdy do uklizeného stavu, aby hosti neomdlévali ve dveřích. Jak jsou kluci doma, tak tu vládne totální chaos. A ven moc nejdeme, Mara má totiž za sebou svůj první větší úraz a bude mít pěknou jizvu. Kluky si vzal můj brácha na jeden den, že si spolu užijou. Brodili se v řece, Marovi sjela noha a roztrhnul si bérec asi o nějaký ostrý šutr. Díra tak šest cm dlouhá a hodně do hloubky, naštěstí netrefil žádnou žílu, takže krve moc nebylo, byli jsme to zašít, má šest stehů a musí se trochu šetřit, neměl by moc chodit nebo běhat,nesmí se koupat, než mu vytáhnou stehy. Tož tak u nás.