Přidat odpověď
Dee, ty jsi si to aspoň ověřila, ale tohle řekla osoba, co věděla, že jsme s malou byli skoro tři měsíce na neonatologii, že po těžkým porodu jí dělali doktoři naprosto všechny testy, máme za sebou genetiku, neurologii, týdny čekání na výsledky, s tím, že se vyloučily všechny ty hrůzy, a zkušený neurolog řekl, že to do roka dožene (cvičíme). A osoba nezvedla telefon (číslo na mě má) a nezeptala se mě, co a jak, ale protože má dvě zdravý děti (zaplať bůh), narozený v takových velikostech, kterých naše prtě ještě nedosáhlo co je pár měsíců na světě, ale musí trousit svoje nápady a představy o nás všude okolo. To mě namíchlo nejvíc. Pak jsme vydedukovali, že osoba prostě žárlí, protože se cítí svými radami velice prospěšná, a my si žijeme po svém, a na rady se jí neptáme.
Probírala jsem s kamarádkou, jaká je motivace těch útoků, a ona říkala, že to zaznamenává ze stran lidí, kteří nejsou nějak vyrovnaní sami se sebou, se svým porodem, mateřstvím, s nějakým traumatem, a tak dál vysílají takovýhle vlny.
Předchozí